loading...
Stiri mondene
Home   »  Divertisment   »   Stiri mondene   »   Motivul pentru care Andrei Leonte nu poate parasi țara

Motivul pentru care Andrei Leonte nu poate parasi țara

Andrei Leonte a incercat joi, 26 mai, sa plece din țara. Nu departe, ci la vecinii noștri bulgari. Deși este o țara a Uniunii Europene in care trecerea se face doar cu ajutorul carții de identitate, primul caștigator al X Factor Romania s-a aflat in imposibilitatea de a merge sa-și petreaca o scurta vacanța alaturi de prieteni.

Sa nu credeți ca simpaticul solist s-a transformat peste noapte in vreun infractor, ci motivul este unul banal. Din cauza ca și-a pierdut cartea de identitate, care i-a fost inlocuita cu una provizorie, Leonte nu a putut trece granița. Pentru ca nu a știut ca nu este acceptata trecerea frontierei cu un act de identitate provizoriu, Andrei s-a vazut intors din drum. Mai mult, el a publicat pe pagina lui de Facebook și actul care dovedește motivul pentru care i s-a refuzat plecarea in Bulgaria.

"Eu mi-am pierdut cartea de identitate inainte de Paște și momentan am una provizorie. Azi (vineri, 27 mai n.r) eram in drum spre un resort de golf din Bulgaria, cu niște prieteni, iar la vama ne-au oprit pentru ca eu nu am voie sa trec. Se pare ca nu poți ieși din țara, chiar și in comunitatea europeana cu o CI provizorie. Bineințeles ca nu puteam sa stric distracția tuturor, așa ca ei și-au continuat drumul, iar eu m-am intors in București", a declarat Andrei Leonte pentru Click!

ZoomDovada ca lui Leonte i s-a refuzat ieșirea din țaraFoto: arhiva personala

» vezi articolul original


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)