loading...
Ginecologie
Home   »  Sanatate   »   Ginecologie   »   Noua metoda de contraceptie, destinata barbatilor. Procedura este reversibila si 100% eficienta

Noua metoda de contraceptie, destinata barbatilor. Procedura este reversibila si 100% eficienta

O noua metoda de contraceptie arata semne promitatoare de a deveni o optiune viabila pentru oamenii care nu isi doresc copii pe moment, dar vor vrea sa procreeze in viitor.

 

Compania Techcitement subliniaza faptul ca procedura, testata deja in India, s-a dovedit a fi eficienta, intr-un procentaj absolut de 100%.

male-birth-control1.jpg


Un mic inconvenient pentru cei mai putin curajosi ar fi acela ca procedura presupune ca barbatului sa i se faca o injectie. Dupa o anestezie locala, se va administra un gel denumit Vasalgel, substanta menita sa dizolve sperma.

male-birth-control2.jpg


Tot procesul dureaza 15 minute si efectul lui dureaza 10 ani sau chiar mai mult. In plus, este o alternativa excelenta a vasectomiei, fiind reversibil.

male-birth-control3.jpg


In cazul in care persoana tratata vrea sa renunte la efectele procedurii, aceasta poate sa faca o injectie care in 2-3 luni ii va garanta posibilitatea de a face din nou copii.


Studiile facute in ultimii 25 de ani au gasit aceasta procedura ca fiind sigura atat pentru oameni cat si pentru animale.


Cercetatorii spera ca tratamentul sa apara pe piata din S.U.A pana in 2015. Momementan, procedeul este barbatilor indieni implicati in testarea lui.

male-birth-control4.jpg

Cititi mai multe despre: contraceptive barbati

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)