loading...
Boli
Home   »  Sanatate   »   Boli   »   Nu lasa problemele hepatice sa iti afecteze clipele frumoase

Nu lasa problemele hepatice sa iti afecteze clipele frumoase

În această lume modernă, plină de substanţe chimice produse de om, un nivel alarmant de toxine circulă în trupurile noastre.


 Nimeni nu este imun la acumularea de toxine, oricât de sănătos ar mânca sau oricât de mult ar ține la îngrijirea sa zilnică. Nici persoanele care trăiesc în zone izolate nu vor reuși să scape de pericolul expunerii la un aer contaminat sau la o apă tratată cu substanțe chimice.

 

Un rol important în eliminarea toxinelor îl are ficatul. Acesta acționează ca un filtru pentru organism, purificându-l și inactivând o serie de substanțe care au caracter periculos pentru sănătate. Din păcate, fiind suprasolicitat, ficatul cedează în fața fluxului toxic și atunci ne îmbolnăvim, consecințele fiind adesea ireversibile.

 

Cel mai bun sfat pentru a reduce cantitatea de toxine din corp este cura de detoxifiere, reducerea expunerii la toxine (fumatul, poluarea urbană, consumul de medicamente ce nu sunt necesare), menţinerea unei diete sănătoase şi consumul unei cantităţi suficiente de fluide pentru a permite eliminarea cât mai rapidă a lor.

 

O altă soluție o reprezintă Stoptoxin, supliment alimentar recomandat pentru protejarea celulelor hepatice faţă de efectul nociv al substanţelor toxice, precum şi pentru funcţionarea normală a ficatului.

 

 - STOPTOXIN forte capsule: singurul hepatoprotector capsule cu un conținut de Silimarină, Colină și Phyllanthine.


 - STOPTOXIN plicuri: cu silimarină, colină și inulină, benefic în detoxifiere naturală.  

 - STOPTOXIN hepato sirop 150 ml: este singurul sirop hepatoprotector cu silimarină și colină, care poate fi administrat copiilor cu vârsta de 1 an.


Produsele din gama STOPTOXIN se disting prin unicitatea asocierii principiilor active și prin beneficiile aduse funcției hepatice, respectiv:

 - antioxidante

 - antiinflamatore

 - antivirale

 - încetinirea fibrozei

 - favorizarea regenerării celulare

 - prevenirea steatozei hepatice


Ai grijă de organismul tău. STOPTOXIN – mai mult decât esențial în protecția hepatică.

 


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)