loading...
Accesorii
Home   »  Moda   »   Accesorii   »   Plic sau clutch- vedetele primavara-vara 2016 in materie de accesorii

Plic sau clutch- vedetele primavara-vara 2016 in materie de accesorii

  Primăvara și vara sunt sezoane în care femeile se pot bucura de libertate: pot purta rochii de toate tipurile și machiaje simple care lasă tenul să respire. Atenția se poate muta însă pe accesorii, iar anul acesta în top vor fi plicurile și clutch-urile.


Clutch-portofel. Acest tip de gentuță va fi foarte popular și solicitat, mai ales atunci când te decizi să iei la tine strictul necesar: bani, telefon, și un ruj. Un astfel de clutch poate fi purtat în mână sau cu o curea.


Plicuri/clutch-uri din piele de reptilă. Acest material a devenit un "must" în lumea modei. În fiecare sezon designerii se întrec în a oferi modele de astfel de genti, spre deliciul femeilor. Un plic cu un astfel de imprimeu este foarte rafinat și oferă un plus ținutei.


Clutch-uri rotunde.
Acest timp de clutch va atrage cu siguranță toate privirile. Este un accesoriu mai mult decât modern și poate arăta impecabil împreună cu o rochie aleasă pe măsură.


Clutch pliabil.
Un astfel de clutch oferă posibilitatea de a lua mai multe lucruri decât strictul necesar. Poate fi purtat și în alte momente ale zilei, nu doar seara.

 

Cititi mai multe despre: clutch accesorii 2015 plic

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)