loading...
Evenimente
Home   »  Evenimente   »   Evenimente   »   Radiofrecventa sau liftingul facial nechirurgical

Radiofrecventa sau liftingul facial nechirurgical

Radiofrecventa aplicata la nivel facial este o metoda avansata de a reduce ridurile si de a imbunatati tonusul pielii fara a fi nevoie de alte tehnici invazive.

 

Se pot spune foarte multe despre aceasta tehnica estetica, daca ea functioneaza intr-adevar, daca are beneficii, contraindicatii si efecte secundare.
Daca te intrebi ce este radiofrecventa faciala, in acest articol vei afla totul despre aceasta. In cateva cuvinte putem spune despre acest tratament de infrumusetare ca are ca obiectiv principal reintinerirea faciala, prin combaterea lipsei de fermitate, atenuarea ridurilor si a liniilor de expresie si stimularea de colagen nou si elastina la nivel celular.Odata cu inaintarea in varsta, colagenul de la nivelul pielii se deterioreaza, fapt ce cauzeaza lipsa de fermitate, aparitia ridurilor profunde si a liniilor de expresie. Pe de alta parte, razele ultraviolete, stresul zilnic si agresiunea factorilor de mediu produc imbatranirea prematura a tenului.
Tratamentul de radiofrecventa nu poate opri procesul de imbatranire a pielii, dar ajuta cu succes la ameliorarea efectelor acestuia, ajuntandu-ne sa avem un ten tanar pentru mai mult timp.Echipamentul de radiofrecventa emite un tip de energie specific care incalzeste chiar si cele mai profunde straturi ale dermului la aproximativ 400 C. Fibrele de colagen si elastina se contracta in urma acestei incalziri, ceea ce explica efectul de fermitate imediat pe care il are tratamentul de radiofrecventa. In urma acestei contractari, productia de colagen va creste prin stimularea activitatii fibroblastilor. Pielea este reintinerita, ferma, luminoasa, ridurile si liniile de expresie sunt semnificativ reduse.Tratamentul de radiofrecventa nu prezinta riscuri majore pentru sanatate, doar o senzatie de caldura si o usoara inrosire a pielii care dispar la scurt timp dupa tratament.


Radiofrecventa nu este indicata in caz de sarcina si alaptare, diabet, pacemaker sau rani deschise pe zona tratata.Poti beneficia de acest tratament cu rezultate de intinerire extraordinare si in centrele Cellulem Block din Bucuresti si Constanta. Specialistul nostru te va indruma in alegerea variantei optime pentru tenul tau.


Afla mai multe despre tratamentele de radiofrecventa faciala accesand linkul http://www.cellulemblock.ro/Tratamente-faciale.html#tab61De asemenea, ne poti contacta completand formularul de pe siteul www.cellulemblock.ro sau la telefon 0726.117.006.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)