loading...
Stiri mondene
Home   »  Divertisment   »   Stiri mondene   »   Reacția lui Paris Jackson la acuzațiile aduse tatalui sau

Reacția lui Paris Jackson la acuzațiile aduse tatalui sau

Paris Jackson (18 ani), fiica Regelui muzicii pop, ramane alaturi de tatal sau pana in panzele albe. Chiar daca zilele acestea au ieșit la iveala detalii cutremuratoare cu privire la trecutul tumultos al lui Michael Jackson, Paris nu se dezice de parintele sau.

Felul in carea ea a ales sa-l omagieze pe Michael și sa-i protejeze memoria este unul la fel de rebel precum intregul ei comportament. Tanara a publicat pe contul ei de Instagram o poza din anii de glorie ai celui care a marcat pentru totdeauna industria muzicala, o imagine controversata in care starul arata degetul mijlociu.

Mai mult, adolescenta a și transmis un mesaj scris: "Din pacate, tot ce este negativ vinde. Fac un apel catre voi toți sa ignorați mizeriile și paraziții care incerc sa-și faca o cariera din calomnierea tatalui meu. Cele mai pure persoane sunt mereu puse la pamant. Intr-un final se va dovedi ca iubitul meu tata a fost mereu și va ramane pentru totdeauna un om inocent."

 

Dintr-un raport al poliției realizat in 2003, dupa ce oamenii legii i-au percheziționat casa lui Michael Jackson, reiese ca artistul avea o colecție de materiale erotice in care apareau barbați și baieți. Polițiștii au gasit și dulapul secret al regelui pop, ascuns in spatele dormitorului sau. Acolo, Michael Jackson avea o fotografie semnata cu Macaulay Culkin, jucarii de pluș, jocuri și imagini nud. » vezi articolul original


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)