loading...
Cosmetica
Home   »  Frumusete   »   Cosmetica   »   Remedii naturale pentru ochii obositi

Remedii naturale pentru ochii obositi

După o noapte albă sau chiar la sfârșitul unei zile stresante, ochii sunt primii care au de suferit. Din fericire, există o mulțime de soluții la care poți apela!

 

Mască cu căpșuni

Chiar dacă a trecut sezonul lor, poți apela cu încredere la cele congelate. Lasă-le la încălzit 30 de minute după care taie-le cât poți de mărunt. Întinde-te în pat și aplică bucățelele pe ochii închiși timp de câteva minute. Acizii din conținutul lor vor hidrata pielea și vor reduce inflamația.

Castravete pentru relaxare


Toată lumea știe celebra imagine în care se aplică felii de castravete pe ochi pentru a-i relaxa. De ce să nu grăbești puțin procesul? Castravetele conține toate substanțele nutritive necesare hidratării și îndepărtării pungilor de sub ochi. Trece castravetele prin storcătorul de fructe și îmbibă două dischete demachiante în sucul obținut. Așează-le într-o pungă și ține-le la congelator 15 minute. Când sunt aproape congelate, pune-le pe ochi timp de 10 minute și vei fi uimit de rezultate.

Laptele, un truc vechi

Laptele conține multe proteine, aminoacizi și acid lactic, substanțe bune pentru ochii umflați. Este de ajuns să înmoi două dischete în lapte și să le aplici pe ochi 10 minute. Pune un prosop sub cap, în caz că laptele se va prelinge.

 

Sursa articol: fitness-nutritie.ro

Cititi mai multe despre: remedii naturale ochi obositi masca

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)