loading...
Haine
Home   »  Moda   »   Haine   »   Rochia potrivita pentru silueta ta

Rochia potrivita pentru silueta ta

Silueta este primul lucru pe care îl iei în calcul atunci când îți alegi piesele vestimentare.  

De multe ori se întâmplă ca rochia din vitrină pe care ai pus ochii să nu fie pe placul tău. Ei bine, pentru acest lucru există o soluție: probează rochii cu diverse tipuri de decolteu. Acest aspect îți poate pune în valoare silueta.

 

Decolteul în formă de V. În general acest tip de decolteu este "construit" pentru stilul clasic, casual. Creează efectul de gât mai lung și oferă impresia că ești mai înaltă. Deși este potrivit pentru orice tip de siluetă, se mulează cel mai bine pe corpul tip măr și pară. De asemenea, un alt aspect importat este lungimea decolteului: pentru un bust generos nu este indicat un decolteu adânc, pentru că denotă vulgaritate. Pentru acest decolteu pot opta cel mai sigur femeile cu un bust mic sau mediu.

 

Decolteul rotund. Acesta oferă lejeritate în ținută și este clasic și elegant. Totuși nu avantajează femeile cu silueta în formă de măr sau triunghi inversat, însă le pune în valoare pe cele cu forma tip pară, sau pe cele cu gâtul lung și bustul mic.

 

Decolteul inimă. Un decolteu romantic și inocent care exprimă optimism. Rochia cu un astfel de croi conferă un aer tineresc. Este potrivit pentru femeile cu forma corpului clepsidră, dar se potrivește și pentru restul siluetelor, dându-le echilibru indiferent de mărimea bustului.


Decolteul pătrat sau empire. Aceste rochii oferă un aer sofisticat și sexy, fără a aduce în discuție vulgaritatea. Decolteul pătrat este potrivit pentru femeile cu silueta în formă de triunghi (bust și umeri mici, șolduri late). De asemenea le avantajează și pe femeile care nu au gâtul lung sau pe cele cu forma feței rotundă.


Decolteul bărcuță.
Un detaliu chic și modern, care oferă un aer fresh. Acestea avantajeaază femeile care au silueta tip dreptunghi (nu este evidențiată talia).

Cititi mai multe despre: rochii decolteu silueta

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)