loading...
Tendinte
Home   »  Moda   »   Tendinte   »   Rucsacul - un must have in 2016

Rucsacul - un must have in 2016

Rucsacul a revenit anul acesta în preferințele multor designeri, spre bucuria femeilor care preferă un astfel de accesori

Geanta rucsac este o modalitate inspirată pentru a aduce în ținută și aerul anilor `70. Multe doamne și domnisoare consideră o astfel de geantă potrivită pentru o zi obișnuită, însă designeri s-au întrecut în a concepe genți-rucsac și pentru o seară de club.

 

Iată câteva modele pe care le poți purta în diverse combinații.

 

Rucsacul din piele de reptilă fascinează în continuare fashionistele, iar în 2016 acest material te scoate din anonimat.

 

Locul în care poți observa cel mai bine ce și cum se poartă este strada. În funcție de purtătoarea lui, rucsacul poate fi observat atât în ținute office cât și sport.

 

De asemenea, când alegi o geantă-rucsac trebuie să ai în vedere materialul. Este poate cel mai important datorită căruia îți pot fi lăudate alegerile sau criticate.

 

Un rucsac intr-o culoare vibrantă sau tricotat își va dovedi potentialul în combinație cu un item vestimentar ce tinde către un look mai sofisticat, precum paltonul cu animal print.

Cititi mai multe despre: tendinte 2015 geanta-rucsac

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)