loading...
Medicina naturista
Home   »  Sanatate   »   Medicina naturista   »   Scapa de durerea de masea in 5 minute

Scapa de durerea de masea in 5 minute

Durerea de măsea este foarte neplăcută și poate apărea în orice moment. Pentru a afla cauza durerii trebuie să consulți un stomatolog, însă până atunci poți încerca metode naturale care te vor scăpa de durere în 5 minute.

 
Înainte de a ajunge la stomatolog caută în casă dacă nu ai cuișoare. Acestea sunt condimente cu un gust dulce și nenumărate proprietăți medicale. Cuișoarele conțin eugenol, un antiseptic natural care oprește durerea și curăță gura de bacterii, eliminând respirația urât mirositoare.
 
 
Dacă ai cuișoare sub formă de praf, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți clătești gura cu apă cu sare. Ia între degete un praf de cuișoare și pune-l pe dintele care te doare. Așteaptă câteva minute și vei scăpa de durere.


Dacă ai cuișoare întregi, ia două și pune-le aproape de dintele pe care te doare, după ce ți-ai clătit gura cu apă cu sare. Așteaptă până când cuișoarele se înmoaie, apoi mestecă-le, pentru a elibera uleiurile benefice din ele.


Uleiul de cuișoare este cel mai eficient remediu pentru durerile de dinți și se măsele. Pentru a-l folosi, mai ai nevoie de bețișoare de urechi și ulei de măsline. Clătește-ți gura cu apă și sare, apoi amestecă uleiul de cuișoare cu uleiul de măsline. Aplică soluția obținută pe dintele sau măseaua afectată, cu ajutorul unui bețișor de urechi.
 

Ține cont că aceste remedii ar trebui să te ajute să reziști până în momentul în care vezi un medic stomatolog. Când te dor măselele este indicat, de asemenea, să nu mănânci sărat sau dulce.


Sursa: Unica

Cititi mai multe despre: durere masea masele tratament durere

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)