loading...
Tratamentul zilei
Home   »  Frumusete   »   Tratamentul zilei   »   Scapa de vergeturi!

Scapa de vergeturi!

Frumusetea naturala începe cu o piele îngrijita. Odata cu înaintarea în vârsta, scade nivelul de acid hyaluronic, colagen si elastina, astfel încât pielea nu mai este la fel de ferma. Pe de alta parte, în timpul sarcinii sau atunci când ai o activitate fizica intensa si pielea este supusa unei tensiuni crescute, creste riscul de aparitie a vergeturilor. 

Eficient pentru protejarea frumusetii pielii în timpul sarcinii, Elasti-Q este perfect pentru mentinerea tonusului si a fermitatii pielii oricarei femei! Vergeturile apar când tesuturile situate sub epiderm, respectiv tesutul conjunctiv format în mare parte din colagen, sunt tractionate. Comparativ cu epidermul (stratul superficial al pielii) care este un tesut foarte elastic la întindere, colagenul nu este rezistent si se distruge. Vergeturile afecteaza aproximativ 80% din viitoarele mamici. La femeile însarcinate, vergeturile apar frecvent la nivelul abdomenului inferior, în ultimul trimestru de sarcina. Elasti-Q Original utilizeaza stimulatorii biologici ai pielii pentru a elimina aparitia vergeturilor si a mentine pielea hidratata. Cum? Dizolva celulele de colagen degradate ale pielii, declanseaza reînnoirea colagenului si a elastinei, stimuleaza producerea de acid hyaluronic în interiorul straturilor profunde ale pielii. Protejeaza-ti frumusetea pielii cu Elasti-Q, formula de calitate elvetiana 4 în 1: acid hyaluronic, elastina, provitamina B5, vitamina E. Elasti-Q asigura cea mai buna protectie a pielii împotriva striurilor si a vergeturilor, catifeleaza pielea si îi asigura fermitatea, patrunde usor în straturile profunde si are un miros discret si placut. Pe lânga hidratarea si hranirea pielii cu Elasti-Q, este importanta dieta sanatoasa si hidratarea corpului printr-un consum ridicat de apa.

Pret recomandat: 49 lei Elasti-Q se gaseste în principale lanturi de farmacii din Bucuresti si din tara (Sensiblu, Help Net, Eco Farmacia).


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)