loading...
Flirt
Home   »  Dragoste & Sex   »   Flirt   »   Sexting, tine-ti telefonul aproape

Sexting, tine-ti telefonul aproape

Sexting inseamna trimiterea de mesaje si poza explicite de pe un telefon mobil catre altul. Fenomenul a fost adus in dicutie ca o adevarata problema in randul adolescentilor.


Telefoanele mobile de ultima generatie le-a permis tinerilor sa trimita poze explicite pertenerilor, pentru a-si exprima devotiunea, interesul, dorinta si, de ce nu, pentru a primi laude.

 

In ziua de azi, aproape toti posesorii de telefoane mobile au trimis cel putin un mesaj de flirt sau chiar mai mult persoanei de care sunt interesati. Nu putine au fost scandalurile in care poze explicite cu celebritati au ajuns pe internet, dupa ce telefoanele mobile le-au fost furate. 

 

Fotografiile compromitatoare pot ajunge foarte usor pe mani gresite, chiar daca erau destinate doar unei singure persoane.

 

Ideea sexting-ului nu este rusinoasa si este chiar eficienta in cazul cuplurilor care se afla la distanta sau care vor sa-si "condimenteze" viata sexuala. Dar este o problema serioasa daca mesajele tale "simpatice" ajung sa fie cunoscute si de alte persoane. 

 

Ca in orice actiune care implica sexul, fie el si prin intermediul telefonului, trebuie sa fii precauta cand practici sexting. Daca iubitul tau iti scrie ca vrea sa vada o poza cu tine goala, poti sa o faci, dar sa te asiguri ca nicio parte din acea poza nu poate arata ca esti tu in poza. Nu iti poza fata, tatuajele sau alte semne distinctive care te pot identifica cu usurinta. Imediat dupa ce trimiti poza, sterge-o din telefon. 

 

Sexting-ul este o forma amuzanta de a flirta prin telefon si o poti face fara probleme cu cel care te atrage, insa fara a-ti pune la indoiala integritatea.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)