loading...
Flirt
Home   »  Dragoste & Sex   »   Flirt   »   Sexy versus vulgar - Cum fac barbatii diferenta

Sexy versus vulgar - Cum fac barbatii diferenta

Multe femei pierd mult timp si cheltuiesc bani grei pentru a arata bine pentru barbati. Insa, multe dintre aceastea nu pot spune cu exactitate care este diferenta dintre ce barbatii considera sexy si ce este vulgar.

Cum linia dintre cei doi termeni este foarte subtire, nici domnii nu ofera un ajutor prea mare in acest sens. Pentru ca, pana la urma, majoritatea se multumesc cu ce pot avea. 

 

Dar este o mare diferenta intre a duce o femeie acasa sa-ti cunoasca parintii si a ajunge in pat cu ea. Toti am fost invatati sa nu luam in serios o femeie cu o infatisare de slaba calitate. Totul tine, insa, de perceptie, pentru ca si cea mai vulgara femeie din lume poate arata ca o maicuta daca stie cum sa se "ambaleze".

 

In opinia barbatilor, o femeie vulgara este cea care nu are respect fata de sine si trebuie sa isi expuna corpul pentru a-i atrage. Pentru o astfel de femeie e mai important felul in care arata decat personalitatea ei. Vulgar inseamna sa incerci prea mult. Sexy este natural. Vulgar este prea expus. Sexy e tocmai suficient. Femeile pot fi sexy si sofisticate, cu clasa si inteligente, cat sa merite sa aiba o relatie. Cele vulgare nu pot.

 

Femeile pot avea un look sexy si fara sa cheltuie multi bani. Printre cele mai atragatoare haine purtate de femei se numara camasa, pantalonii de sport, o rochie simpla de bumbac sau chiar o helanca. Look-ul sexy este plin de incredere, dar vesel si usor de abordat. 

 

Nu hainele fac o femeie sexy, nici machiajul, pantofii sau accesoriile. Totul vine din atitudine, aspect si dorinta.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)