loading...
Tipsul zilei
Home   »  Tipsul zilei   »   Tipsul zilei   »   Special pentru el!

Special pentru el!

Vacanţa s-a terminat şi odată cu toamna care îşi cere drepturile pe deplin, bărbaţii simt nevoia de a se conecta la noi surse de energie pentru a face faţă perioadei de tranziţie dintre cele două anotimpuri. După o vară în care căldura şi nopţile prelungite le-au consumat tuturor bateriile, e timpul să redevină activi la locul de muncă, la sala de forţă sau în viaţa de zi cu zi.  Şi ce modalitate mai potrivită de a te revigora după o zi încărcată sau de a-ţi reveni într-o dimineaţă moroconoasă, decât un duş revigorant? Indiferent de momentul zilei, duşul te ajută să te relaxezi şi să iei o pauză de la agitaţia şi stresul cotidian. Însă pentru ca duşul să fie o adevărată plăcere este important să cunoşti şi să alegi produsele care ţi se potrivesc şi te reprezintă. Şi nu, nu este o metaforă!     Starea de bine se naşte în interior şi se cultivă la exterior. La fel şi în cazul gamei de geluri de duş NIVEA FOR MEN care îţi asigură o hidratare eficientă într-un design extrem de atrăgător.   

Gelul de duş NIVEA FOR MEN PURE IMPACT are o formulă inovativă cu particule albastre exfoliante pentru o curăţare eficientă care îi asigură pielii hidratare şi prospeţime de durată. Astfel, acesta are un parfum revigorant masculin, atât pentru corp cât şi pentru păr, gelul transparent formând o spumă bogată şi fină, pentru o experienţă de duş desăvârşită.

Preţ recomandat: 11,81 lei (250 ml), 16,82 lei (500 ml)

 

After-shave balsamul NIVEA FOR MEN Sensitive este produsul care trebuie să se regăsească pe etajera din baie a oricărui bărbat cu piele sensibilă. Formula fără coloranţi şi parabeni se absoarbe rapid în piele şi calmează instant iritaţiile, graţie inovaţiei Active Comfort System care conţine un amestec atent ales de ingrediente naturale a căror eficienţă în lupta împotriva pielii sensibile este dovedită. Îmbogăţit cu extract pur de muşeţel, Vitamina E şi Aloe Vera, after-shave-ul balsam NIVEA FOR MEN este indispensabil bărbaţilor care se bărbieresc în fiecare zi. Este produsul ideal pentru barbaţii moderni care îşi doresc să transforme rutina bărbieritului într-una plăcută şi revigorantă.

Preţ recomandat: 27,17 Lei

 

NIVEA FOR MEN Invisible for Black & White este primul deodorant care a spus NU petelor albe pe hainele negre şi NU petelor galbene pe hainele albe! Deodorantele din gama NIVEA Invisible for Black & White sunt disponibile în variantele spray, stick şi roll-on. Indiferent de forma de aplicare preferată, produsele nu conţin alcool sau coloranţi. Testele dermatologice au demonstrat compatibilitatea la nivelul pielii, complexul de ingrediente inovatoare prevenind în acelaşi timp apariţia neplăcutelor semne de transpiraţie.


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)