loading...
Evenimente
Home   »  Evenimente   »   Evenimente   »   Spune si tu "Sunt frumoasa!" în prima campanie Dove ce are in prim plan femei din Romania

Spune si tu "Sunt frumoasa!" în prima campanie Dove ce are in prim plan femei din Romania

Dove, primul brand care a redefinit feminitatea și a dat valoare frumuseții naturale, își continuă misiunea de a încuraja cât mai multe femei să-și aprecieze frumusețea la adevărata valoare printr-o nouă campanie creată special cu și pentru femeile din România. 


Campania se desfășoară în perioada 19 februarie – 10 martie și își propune să inspire cât mai multe femei din România să declare ”Sunt frumoasă!”


”Se spune că femeile din România sunt printre cele mai frumoase femei din lume, însă puține dintre ele au încrederea necesară să afirme acest lucru. Educația și stereotipurile promovate de societatea actuală sunt doar două dintre motivele care au contribuit la transformarea frumuseții într-o sursă de anxietate. 


Tocmai din dorința de a le evidenția frumusețea și de a le  încuraja să fie mai încrezătoare în propria frumusețe, Dove face un nou pas și, pentru prima dată, promovează în vizualul campaniei femei obișnuite din România.”
declară Ana Maria Pâslaru, Director Marketing Unilever.


În cadrul campaniei, Dove inspiră femeile să spună ”Sunt frumoasă!” prin intermediul unei serii de acțiuni speciale. Campania Dove debutează cu un video emoțional ce surprinde lipsa de încredere a femeilor în a-și declara frumusețea. Acestea sunt invitate să publice o fotografie folosind #suntfrumoasa pentru a susține misiunea. 


Alături de această componentă socială, campania este susținută și prin bannere interactive, concursuri pe doveclub.ro, precum și activări în magazine, acțiuni de PR și proiecte speciale la TV. Toate declarațiile vor fi centralizate și afișate în timp real în counter-ul disponibil pe www.doveclub.ro

 

Alătură-te femeilor din România care au încredere în frumusețea lor. Spune și tu ”Sunt frumoasă”!

 


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)