loading...
Fitness
Home   »  Corpul tau   »   Fitness   »   Thigh Gap, noua obsesie a femeilor! Vezi ce inseamna - FOTO

Thigh Gap, noua obsesie a femeilor! Vezi ce inseamna - FOTO

In ultimii ani, femeile au devenit din ce in ce mai obsedate de aspectul trupului lor, nu putine fiind tinerele care recurg la metode extreme, doar pentru a semana cat mai mult cu fotomodelele.  

Mai demult, doar modelele erau obsedate ca picioarele lor sa nu se atinga, efectul de asa-zise "paranteze", fiind cel mai apreciat in lumea modei. Se pare ca in ultima vreme aceasta obsesie s-a transmis si la femeile obisnuite, desi este un lucru aproape imposibil de atins.

 

The Guardian informeaza ca tinerele isi doresc efectul cunoscut si ca "thigh gap", ce se refera la zona de la mijlocul coapselor, care nu trebuie sa se atinga atunci cand iti tii picioarele lipite.

 

Robyn Lawley, un fotomodel celebru, a fost aspru criticata deoarece nu avea "thigh gap", criticii fiind extrem de duri la adresa ei, dupa ce aceasta pozase in revista Vogue.

tit2.jpg

 

Tanara a fost revoltata la auzul acestor critici si a declarat ca aceasta este pur si simlu o metoda prin care media incearca sa manipuleze tinerele. "Eu imi iubesc corpul asa cum este", a mai declarat Robyn.

 

Insa, declaratiile lui Robyn nu au avut niciun efect, iar in ziua de astazi tot mai multe tinere sunt obsedate de asa zisul efect. S-a mers atat de departe incat retelele de socializare au inceput sa promoveze acest trend, nu putine fiind paginile dedicate curentului "tigh gap". Aici, tinerele sunt indrumate sa urmeze diverse cure de slabire si exercitii de gimnastica pentru a obtine ravnitul efect.

 

Barbara Greenberg, un psiholog din America: "Este foarte greu de obtinut acest aspect, deoarece acest lucru tine de structura osoasa a fiecarei femei, o particularitate pe care putine o au", a mai spus Greenberg.

tit33.jpg

 

Din nefericire, adolescentele sunt cele mai obsedate de acest gen de curente, care scot in evidenta femeile slabe, filiforme ca fiind idealul suprem al frumusetii.

 

"La aceasta varsta, tinerele sunt foarte influentabile si sunt dispuse sa faca orice pentru a fi acceptate. Nu putine sunt cele care se infometeaza pentru a fi cat mai slabe. Din nefericire, societatea din ziua de astazi promoveaza un stil de viata nesanatos, iar tinerele sunt primele victime", a declarat Shannon Snapp, sociolog la Universitatea din Arizona, Statele Unite.

 

Asa ca, adolescentele, dar nu numai, sunt obsedate sa fie cat mai slabe, bustul fiind singura parte a corpului care trebuie  

sa fie cat mai generoasa.


Putine sunt femeile care isi dau seama ca adevarata frumusete nu este cea promovata de marile reviste si case de moda. Intr-o lume in care materialismul este tot mai accentuat, numarul tinerelor care pun pret pe naturalele este in continua scadere...

 

Cititi mai multe despre: fotomodel Thigh Gap adolescente

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)