loading...
Tendinte
Home   »  Moda   »   Tendinte   »   Top 5 trash the dress pentru 2015

Top 5 trash the dress pentru 2015

Trash the dress este opusul clasicelor fotografii unde mirii arată extrem de aranjați, aici ești liberă să te miști în voie, să îți pui în practică cele mai bizare idei într-un mod cât mai distractiv.

Top 5 trash the dress 2016 îți arată cele mai interesante locuri în care poți face poze artistice, pline de originalitate. Conceptul are la bază libertatea, naturalețea și pofta de viață, cu singuranța nu te vei plictisi nici o secundă pe parcusul ședinței foto.

 

 

 trash_the_dress_pentru_2015-2.jpg

 

1.Ploaia de culori  

 

Îți e drag să privești copiii cum se pictează cu vopsele și tot entuziasmul lor îți transmite o poftă de joacă. Găsește un fotograf bun și îmbrăca rochia de un alb imaculat, după care intră într-o cameră cu pereți goi. Pe podea stau aliniate în fața ta cele mai frumoase culori, joacă-te cu ele și zâmbește cât mai mult. Simte-te liberă să pictezi tot ceea ce îți dorești, fără să ții cont de faptul că te vei murdări. Rezultatul? Un curcubeu întreg pe rochia ta și niște fotografii spectaculoase, demne de invidiat.

 

2. Dansul Ielelor

 

Trash the dress cu aer de zâna, misterioasă și plină de pasiune. Ai plănuită o excursie în pădure? Nu uita rochia, acum ai ocazia să te simți ca o zâna și să dansezi desculță, în timp ce fotograful îți captează cele mai grațioase mișcări. Întinde-te pe covorul de frunze, indiferent de nuanța părului sau a ochilor pur și simplu vei străluci, ca o adevărată zână.

 

Citeste tot articolul pe mireasa-perfecta.ro

 

Cititi mai multe despre: trash the dress 2015 mireasa

loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)