loading...
Tratamentul zilei
Home   »  Frumusete   »   Tratamentul zilei   »   Tratament pe baza de oxigen

Tratament pe baza de oxigen

Pe masura ce imbatranim, pe masura ce mediul in care traim devine din ce in ce mai poluat si adaugand la toate acestea si obiceiurile noastre de zi cu zi,  stratul bazal al pielii devine lipsit de tonus, pielea se matuieste, se lasa si in cele din urma apar ridurile. Toate acestea se intampla pentru ca celulele responsabile de sinteza de colagen si elastina –fibroblastele- sunt sufocate de agentii nocivi.  “Medicina moderna a descoperit ca daca aceste fibroblaste sunt stimulate cu supliment de oxigen, se obtine o regenerare si o mai buna functionare a lor. In consecinta, pielea va deveni mai neteda, mai tanara, mai hidratata si mai stralucitoare. S-a mai observat ca in prezenta oxigenului hiperbaric, celule pielii isi maresc activitatea de 20 de ori.”, spune Sorina Bratu, Manager Keiko Slim Spa.  

Astfel, expertii in infrumusetare si remodelare au conceput terapia OXY2, echipamentul care foloseste oxigen hiperbaric cu puritate 90%. Noutatea absoluta pe piata din Romania consta in mecanismul revolutionar care asigura o presiune foarte puternica si o puritate foarte mare a oxigenului (98%), cu efecte uimitoare asupra zonelor tratate, inca de la prima sedinta. Oxy2 este un sistem hi-tech de tratament cu oxigen hyperbaric in trei pasi, cu performante evidente in tratamente de intinerire si hidratare intensa a tenului. Tenul foarte tanar nu sufera de lipsa de energie si fermitate, pentru ca epidermul este alimentat corespunzator cu oxigen si nutrienti prin vasele de sange si capilare. Astfel ca arata fresh si vitalizat.

Problema: Tenul matur, sau in unele cazuri, chiar cel tanar dar supus unor factori externi precum poluare, stres, fumat, aditivi alimentari, nu mai este atat de bine aprovizionat cu sange, microcapilarele dermului degenerand in timp, nemaiputand oferi suficient oxigenul si nutrientii necesari celulelor pielii care devine mai subtire, uscata, ridata, vulnerabila tuturor factorilor iritanti, cu pigmentare neregulata.

Alte probleme: ten atrofic, pete pigmentare, acnee sau ten inflamat, cicatrici, vergeturi

Solutia: Oxy2, sistemul unic care furnizeaza un protocol de tratament in trei pasi: Oxy Injection – “injectarea” de oxigen de puritate 98% sub presiune dubla curata tenul, il oxigeneaza, inlatura celulele moarte si deschide porii. Masajul cu oxigen sub presiune activeaza circulatia sanguina si metabolismul celular.

 “In urma procedurii Oxy2, rezultatele apar inca de la prima sedinta, insa pentru efectul UAU! recomandam minim trei sedinte. Poate urma oricine acest tratament, indiferent de varsta, fara contraindicatii, fiind un tratament care poate fi efectuat chiar si de catre femeile insarcinate. Poate fi combinat si cu alte terapii, precum microdermabraziune, microstimulare faciala, drenaj limfatic.”, completeaza Managerul Keiko Slim Spa.

Pret: 450 lei / sedinta (include o sedinta de microdermabraziune cu pulbere de diamant) 


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)