loading...
Parul tau
Home   »  Frumusete   »   Parul tau   »   Tutorial pas cu pas: cum sa faci coada impletita in cascada

Tutorial pas cu pas: cum sa faci coada impletita in cascada

Coada impletita in cascada este o coafura pe care o poti purta atat ziua, cat si in cadrul evenimentelor deosebite din viata ta. Adauga stralucire, eleganta si naturalete intregii tale tinute.  

 

Acest stil de impletitura este destul de simplu de facut! Nu ai nevoie sa mergi la un salon pentru a-ti face aceasta coada! 

 

Sau de fel si fel de "unelte", de zeci de agrafe sau clame de par! Ai nevoie doar de rabdare, pentru ca s-ar putea sa nu iti iasa perfect din prima! Repetitia e mama invataturii!


Urmareste pas cu pas tutorialul si vei reusi sa iti faci singura, in intimitatea casei tale, aceast minunata codita impletita .


Piaptana-te bine, alege o suvita de par mai groasa pe care sa o separi in trei. Incepe sa le impletesti normal. Suvita din stanga sa o pui peste cea dreapta, astfel incat cea dreapta sa pice pe mijlocul cozii. Repeta plasand apoi suvita din stanga in centru, iar apoi ia alta suvita de par din partea dreapta pe care se o aduci in centru.


Apoi, elibereaza suvita din stanga, adaugand una noua din partea de jos, pe care sa o pui peste cea din mijloc. Secretul care da cozii efectul de cascada este suvita lasata libera dupa ce impletesti de trei ori.


Repeta aceste miscari si continua sa impletesti pana cand coada ajunge la o lungime dorita de tine.

1embedded_how-to-waterfall-braid-hair.jpg

 

2embedded_waterfall-braid-steps.jpg

 

3embedded_how-to-do-waterfall-braid.jpg

 

 4embedded_one-side-waterfall-braid-hairstyle.jpg

 

FOTO: BecomeGorgeous.com

 

 

 


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)