loading...
Produsul zilei
Home   »  Frumusete   »   Produsul zilei   »   Un tract urinar sanatos este conditionat si de o igiena intima corespunzatoare

Un tract urinar sanatos este conditionat si de o igiena intima corespunzatoare

Zona intimă este una dintre cele mai sensibile părți ale corpului feminin, iar atunci când îngrijirea ei nu este corespunzătoare, te poți confrunta cu simptomele neplăcute ale unei infecții urinare. Statisticile arată că, una din două femei suferă cel puţin o dată în cursul vieții de o infecţie ginecologică sau urinară,iar recurenţa acestora este de 50% în primele 3-6 luni de la încetarea tratamentului.

Pentru că oricine s-a lovit cel puţin o dată de dilema alegerii produselor pentru igienă intimă, Laboratoarele Fiterman au dezvoltat în gama Uractiv (gama ce depistează, previne și tratează infecțiile urinare) două noi produse: Uractiv Ultra Protect și Uractiv Day by Day, geluri pentru igienă intimă, special dezvoltate pentru nevoile tuturor femeilor, indiferent de vârstă.


Având ingrediente atent selecţionate, gelurile intime URACTIV au rol eficient atât în perioada tratamentului infecţiilor urinare cat si a celor ginecologice.


Uractiv Ultra Protect, recomandat în perioada tratamentelor infecțiilor urinare și ginecologice, calmează iritaţiile şi reface mucoasa genitală, reduce senzaţia de discomfort şi mirosul neplăcut. De asemenea, gelul asigură pH-ul optim de 3,5 și menţine echilibrul florei genital

 

 

uractiv_ultraprotect_-_rgb.jpg

 


UractivDay by Day
poate fi folosit în fiecare zi pentru a întreține sănătatea zonei intime. Uractiv Day by Day calmează iritaţiile şi reface mucoasa genitală,  împiedicând dezvoltarea bacteriilor.

 

 

uractiv_day-by-day_-_rgb.jpg

 

 

Gelurile nu contin coloranti, parabeni, LSS si fenoxietanol.


Geluri pentru igienă intimă URACTIV®... pentru că sănătatea tractului urinar este condiționată și de o igienă intimă corespunzătoare.


www.uractiv.ro

 


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)