loading...
Sarcina
Home   »  Sanatate   »   Sarcina   »   Vedete care au suferit de depresie postnatala (postpartum)

Vedete care au suferit de depresie postnatala (postpartum)

Depresia postnatala afecteaza pana la 15 la suta dintre noile mamici, dar se poate instala si la barbati. Aceasta forma de depresie poate aparea la orice femeie, indiferent de conditia sociala.

Vedetele care au suferit de postpartum au ales sa impartaseasca publicului problemele cu care s-au confruntat, in speranta de a atrage atentia asupra acestei stari de depresie pe care multe alte mame o resimt.

 

Brooke Shields
brooke_shields_babies.jpg

Actrita a povestit senzatiile pe care le-a trait in timpul depresiei postnatale intr-o carte. Desi la inceput a negat ca sufera de postpartum, Shields a acceptat realitatea si a primit ajutorul de care a avut nevoie pentru a depasi momentele grele.

 

Amanda Peet
amanda-peet-bebe.jpg

Vedeta a recunoscut in 2008 ca a suferit de depresie postnatala dupa ansterea fiicei ei, Frankie. "Cred ca totul s-a intamplat deoarece au avut o sarcina euforica".

 

Courteney Cox
courteney_cox_coco.jpg

Postpartum s-a instalat la celebra actrita la sase luni dupa ce a nascut-o pe Coco. Cox avea probleme cu somnul, cu inima si a mers la doctor, unde a aflat ca hormonii ei au luat-o razna.

 

Kendra Wilkinson
kendra_wilkinson_baby.jpeg

Fosta vedeta Playboy a spus ca dupa ansterea fiului sau s-a neglijat total. Kendra nu se mai spala pe dinti, pe fata si nici nu mai facea dus. Diferenta dintre noul ei stil de viata si cel trait in Los Angeles a impins-o in depresie pe blonda.

 

Gwyneth Paltrow
gwyneth_paltrow_moses.jpg

Dupa ce l-a nascut pe Moses in 2006, Gwyneth spune ca a fost un "robot". Actrita isi aminteste ca nu simtea nimic pentru fiul ei, nu avea niciun instinct matern fata de acesta. Si acum, cand se uita la fotografii cu fiul ei la trei luni, Paltrow spune ca nu isi aminteste de acea perioada.

 

Lisa Rinna
lisa_rinna_fete.jpg

Rinna a suferit de depresie postnatala dupa nasterea celor doua fiice ale sale. Starul tv isi aminteste cu groaza de acele momente, deoarece incepuse sa aiba vise cu pistoale si cutite, asa ca si-a rugat sotul sa ascunda toate obiectele periculoase din casa.

 

Citeste AICI  totul despre depresia postnatala (postpartum)


loading...

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)